[AEON TÂN PHÚ] GROUP LEADER – CONFECTIONERY and LIQUOR

Roles and responsibilities:

Operations duties
a. Merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Merchandise is fully replenished, in good conditions & quality.
• All the display merchandise is according to schematic plan or instructions from supervisor/Merchandiser and all the price between display merchandise and price card is tally.
• Price checking on POS/SST and changing price label (if necessary) is completed before store opened.
– Order stock directly with Supplier and receive stock from MMD.
– Manage stock inventory and repeat order when inventory drops to a specific level. Return and exchange damaged goods.
– Support Foodline with monthly Stock Take as directed by supervisor.
– Attend bi-annual Stock Take as scheduled.
b. Non-merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions
• Sales floor is kept clean & tidy.
• Fire safety procedure is carried out properly.
– Order POP, execute POP exhibition, check POP to ensure correct and adequate information
– Execute floor opening and closing
– Check and verify variances in stock & sales figures after Stock Take and make report to Line Manager
c. Customer service
– Provide good customer services to encourage “plus selling”. Be polite and listen alternatively to customer needs.
– Get information and introduce to customers about new arrivals, promotions, policies regarding to payment, returns/exchanges, etc.
– Handle complaints from customers or complaints raised by General Staff and promoters, difficult and complicated sales.
– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

Sales and Profits
– Co-ordinate with Suppliers to execute promotion schemes.
– Identify low sales items and not good quality. Estimate consumer demands and advise merchandising dept.
– Keep records of purchase orders, sales. Report periodically about top sales, promotion sales results, market survey/competitor survey.
– Provide every day sales figure of concess counter for promoters
– Support cashier in return/exchange merchandise as required

Manpower management
– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.
– Ensure sufficient manpower during business in ad-hoc situations.
– Ensure General Staff and Promoters’ attendance and attire.
– Be responsible for General Staff’s performance.
– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.
– Regularly train and motivate subordinates in daily works.
– Identify potential staff for succession planning purposes.
– Build and promote teamwork spirit.

Rules and Regulations
– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.
– Check, monitor, remind and guide General Staff and Promoters to follow the rules and regulations

Other duties
– Closing floor in charge.
– Support other departments as necessary.
– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

Please send CV to Ms.Duyên – HR Dept. AEON Celadon Tân Phú

Email: hr.celadon@aeon.com.vn

[AEON BÌNH DƯƠNG CANARY] TRƯỞNG NHÓM THỰC PHẨM KHÔ (GIA VỊ/ HÀNG NHẬP KHẨU)

I. MÔ TẢ CÔNG VIỆC:

1. Quản lý vận hành

– Đảm bảo hàng hóa được đầy đủ, giá cả trong tình trạng & chất lượng tốt.

– Đảm bảo tất cả hàng hóa trưng bày tuân theo cấu trúc, quy định.

– Đặt hàng trực tiếp với Nhà cung cấp và nhận hàng.

– Quản lý hàng tồn kho và đổi trả hàng hư hỏng.

– Khu vực bán hàng được giữ sạch sẽ và gọn gàng.

2. Dịch vụ khách hàng

– Cung cấp dịch vụ tốt nhất đến khách hàng, lịch sự và lắng nghe nhu cầu của khách hàng.

– Tiếp nhận thông tin và giới thiệu cho khách hàng về hàng mới về, khuyến mãi, chính sách đổi trả, v.v.

– Xử lý/ Giải quyết các khiếu nại của khách hàng.

3. Doanh thu và Lợi nhuận

– Phối hợp với Nhà cung cấp thực hiện các chương trình khuyến mãi.

– Xác định những mặt hàng có doanh số thấp và chất lượng không tốt. Ước tính nhu cầu của người tiêu dùng và tư vấn cho bộ phận bán hàng.

– Lưu trữ hồ sơ đơn đặt hàng, bán hàng. Báo cáo định kỳ về top doanh số, kết quả bán hàng khuyến mãi, khảo sát thị trường/khảo sát đối thủ cạnh tranh.

5. Quản lý nhân sự

– Lập kế hoạch và phân công ca làm việc cho Nhân viên & Tiếp thị (nếu có).

– Đảm bảo đủ nhân lực trong quá trình vận hành khi có tình huống đột xuất.

– Đảm bảo sự có mặt và trang phục của Nhân viên.

– Xây dựng và phát huy tinh thần làm việc nhóm.

6. Các nhiệm vụ hoặc trách nhiệm khác theo sự phân công của Trưởng Quầy hoặc Trưởng Bộ Phận.

II. YÊU CẦU:

– Tốt nghiệp Trung cấp hoặc Cao đẳng trở lên.

– Có kinh nghiệm ở lĩnh vực bán lẻ, chuỗi cửa hàng, siêu thị tiện lợi, FMCG, …

– Có khả năng làm việc dưới áp lực cao & khả năng dẫn dắt đội nhóm tốt.

– Có kỹ năng quản lý hàng hóa, quản lý đội nhóm, kỹ năng bán hàng là một lợi thế.

– Có thể làm việc theo ca và làm được Lễ, Tết.

– Kỹ năng báo cáo, vi tính văn phòng tốt.

III. ĐỊA ĐIỂM: Aeon Canary – Số 01 Đại lộ Bình Dương, P. Thuận Giao, TP. Thuận An, Bình Dương.

IV: THÔNG TIN LIÊN HỆ & ỨNG TUYỂN:

Gửi CV về email: hr.canary@aeon.com.vn

SĐT: 0274 6259 666 – EXT: 261 

[AEON BD NEW CITY] Trưởng Nhóm Thực Phẩm Khô

A. MÔ TẢ CÔNG VIỆC

Làm việc xoay ca: 8 tiếng/ngày (bao gồm nghỉ trưa 1 tiếng/ngày) và 6 ngày/tuần
Ca sớm nhất 06:00 – 14:00
Ca trễ nhất 15:00 – 23:00

1/ Hoạt động khu vực bán hàng

– Thiết lập kế hoạch sản xuất hàng hóa, đảm bảo hàng hóa đầy đủ để trưng bày tại khu vực bán hàng
– Đặt bảng thông tin, bảng giá cho tất cả các sản phẩm tại khu vực bán hàng
– Vệ sinh khu vực bán hàng: kệ, sàn & đảm bảo sàn bán hàng theo tiêu chuẩn cửa hàng
– Bảng giá được trưng bày đúng cách
– Quy trình phòng cháy chữa cháy được thực hiện đúng 
– Duy trì vệ sinh an toàn thực phẩm theo quy định của công ty
– Kiểm tra hạn sử dụng tất cả hàng hóa tại khu vực bán hàng
– Trưng bày sản phẩm theo quy định
– Thực hiện thủ tục quản lý hàng hóa như: nhận hàng, hủy hàng, lấy hàng….

2/ Dịch vụ khách hàng

– Phục vụ khách hàng theo quy định của công ty
– Hỗ trợ quầy thu ngân
– Giải quyết các khiếu nại của khách hàng liên quan đến chất lượng sản phẩm

3/ Quản lý bán hàng và lợi nhuận

– Quản lý hàng tồn kho và đặt lại đơn đặt hàng khi hàng tồn kho giảm xuống một mức cụ thể.
– Kiểm kê hàng tháng thực hiện theo quy định của công ty.
– Phối hợp với các Nhà cung cấp để thực hiện các chương trình khuyến mãi.
– Xác định các mặt hàng bán hàng thấp và chất lượng không tốt. Ước tính nhu cầu của người tiêu dùng và tư vấn cho bộ phận thu mua.
– Lưu giữ hồ sơ về đơn đặt hàng, doanh số bán hàng. Báo cáo định kỳ về sản phẩm bán tốt, kết quả chương trình khuyến mãi, khảo sát thị trường / khảo sát đối thủ cạnh tranh. 

4/ Tiêu chuẩn kho

– Giữ khu vực kho theo tiêu chuẩn cửa hàng
– Sắp xếp hàng tồn ở kho gọn gàng
– Giữ và duy trì quy định FSH
– Dọn dẹp kho theo lịch 

B. LƯƠNG & PHÚC LỢI

– Thu nhập cạnh tranh
– Phụ cấp theo tính chất công việc
– Phụ cấp cơm, phụ cấp xăng xe
– Phụ cấp chuyên cần
– Quà mừng vào các dịp lễ/tết
– Lương tháng 13 (cam kết)
– Thưởng thành tích, thưởng doanh số bán hàng
– Thưởng thâm niên
– Thưởng VSATTP (với các quầy thực phẩm)
– Phép năm: 12 ngày/năm
– Teambuilding, staff party hàng năm
– Tài trợ học phí
– Chiết khấu mua hàng
– Cơ hội học hỏi và phát triển không ngừng qua công việc hằng ngày, các khóa học chuyên môn cũng như kỹ năng mềm với những chuyên gia giàu kinh nghiệm của AEON Việt Nam và Tập đoàn AEON
 
C. YÊU CẦU CÔNG VIỆC
 
– Tốt nghiệp Cao đẳng trở lên
– Có kinh nghiệm từ 01 năm trong lĩnh vực bán lẻ/thực phẩm
– Có khả năng làm việc dưới áp lực cao & khả năng dẫn dắt đội nhóm tốt
– Có hiểu biết về vệ sinh an toàn thực phẩm
– Có kinh nghiệm quản lý hàng hóa là một lợi thế
– Có thể làm việc theo ca 8h/ngày, 6 ngày/tuần (Sớm nhất 06:00 – Trễ nhất kết thúc lúc 23:00)
– Có thể làm việc các ngày Lễ, Tết & Cuối tuần
 
Địa điểm làm việc: AEON Bình Dương New City – SORA gardens SC, Lô C19, Đường Hùng Vương, Hòa Phú, Thủ Dầu Một, Bình Dương
 
Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV ứng tuyển qua email hr.bdnewcity@aeon.com.vn

[AEON BD New City] Trưởng Nhóm Thực phẩm Chế Biến Sẵn

A. MÔ TẢ CÔNG VIỆC

Làm việc xoay ca: 8 tiếng/ngày (bao gồm nghỉ trưa 1 tiếng/ngày) và 6 ngày/tuần
Ca sớm nhất 06:00 – 14:00
Ca trễ nhất 15:00 – 23:00

1/ Hoạt động khu vực bán hàng

– Thiết lập kế hoạch sản xuất hàng hóa, đảm bảo hàng hóa đầy đủ để trưng bày tại khu vực bán hàng
– Đặt bảng thông tin, bảng giá cho tất cả các sản phẩm tại khu vực bán hàng
– Vệ sinh khu vực bán hàng: kệ, sàn & đảm bảo sàn bán hàng theo tiêu chuẩn cửa hàng
– Bảng giá được trưng bày đúng cách
– Quy trình phòng cháy chữa cháy được thực hiện đúng 
– Duy trì vệ sinh an toàn thực phẩm theo quy định của công ty
– Kiểm tra hạn sử dụng tất cả hàng hóa tại khu vực bán hàng
– Trưng bày sản phẩm theo quy định
– Thực hiện thủ tục quản lý hàng hóa như: nhận hàng, hủy hàng, lấy hàng….

2/ Dịch vụ khách hàng

– Phục vụ khách hàng theo quy định của công ty
– Hỗ trợ quầy thu ngân
– Giải quyết các khiếu nại của khách hàng liên quan đến chất lượng sản phẩm

3/ Quản lý bán hàng và lợi nhuận

– Quản lý hàng tồn kho và đặt lại đơn đặt hàng khi hàng tồn kho giảm xuống một mức cụ thể.
– Kiểm kê hàng tháng thực hiện theo quy định của công ty.
– Phối hợp với các Nhà cung cấp để thực hiện các chương trình khuyến mãi.
– Xác định các mặt hàng bán hàng thấp và chất lượng không tốt. Ước tính nhu cầu của người tiêu dùng và tư vấn cho bộ phận thu mua.
– Lưu giữ hồ sơ về đơn đặt hàng, doanh số bán hàng. Báo cáo định kỳ về sản phẩm bán tốt, kết quả chương trình khuyến mãi, khảo sát thị trường / khảo sát đối thủ cạnh tranh. 

4/ Tiêu chuẩn kho

– Giữ khu vực kho theo tiêu chuẩn cửa hàng
– Sắp xếp hàng tồn ở kho gọn gàng
– Giữ và duy trì quy định FSH
– Dọn dẹp kho theo lịch 

B. LƯƠNG & PHÚC LỢI

– Thu nhập cạnh tranh
– Phụ cấp theo tính chất công việc
– Phụ cấp cơm, phụ cấp xăng xe
– Phụ cấp chuyên cần
– Quà mừng vào các dịp lễ/tết
– Lương tháng 13 (cam kết)
– Thưởng thành tích, thưởng doanh số bán hàng
– Thưởng thâm niên
– Thưởng VSATTP (với các quầy thực phẩm)
– Phép năm: 12 ngày/năm
– Teambuilding, staff party hàng năm
– Tài trợ học phí
– Chiết khấu mua hàng
– Cơ hội học hỏi và phát triển không ngừng qua công việc hằng ngày, các khóa học chuyên môn cũng như kỹ năng mềm với những chuyên gia giàu kinh nghiệm của AEON Việt Nam và Tập đoàn AEON
 
C. YÊU CẦU CÔNG VIỆC
 
– Tốt nghiệp Cao đẳng trở lên
– Có kinh nghiệm từ 01 năm trong lĩnh vực bán lẻ/thực phẩm
– Có khả năng làm việc dưới áp lực cao & khả năng dẫn dắt đội nhóm tốt
– Có hiểu biết về vệ sinh an toàn thực phẩm
– Có kinh nghiệm quản lý hàng hóa là một lợi thế
– Có thể làm việc theo ca 8h/ngày, 6 ngày/tuần (Sớm nhất 06:00 – Trễ nhất kết thúc lúc 23:00)
– Có thể làm việc các ngày Lễ, Tết & Cuối tuần
 
Địa điểm làm việc: AEON Bình Dương New City – SORA gardens SC, Lô C19, Đường Hùng Vương, Hòa Phú, Thủ Dầu Một, Bình Dương
 
Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV ứng tuyển qua email hr.bdnewcity@aeon.com.vn – Ms.Loan

[Aeon Bình Dương Canary] Trưởng Nhóm Rau & Trái Cây

I. MÔ TẢ CÔNG VIỆC:

1. Quản lý vận hành

– Đảm bảo hàng hóa được đầy đủ, giá cả trong tình trạng & chất lượng tốt.

– Đảm bảo tất cả hàng hóa trưng bày tuân theo cấu trúc, quy định.

– Đặt hàng trực tiếp với Nhà cung cấp và nhận hàng.

– Quản lý hàng tồn kho và đổi trả hàng hư hỏng.

– Khu vực bán hàng được giữ sạch sẽ và gọn gàng.

– Đảm bảo về an toàn vệ sinh thực phẩm khu vực sơ chế và sàn bán hàng (ngành hàng thực phẩm).

2. Dịch vụ khách hàng

– Cung cấp dịch vụ tốt nhất đến khách hàng, lịch sự và lắng nghe nhu cầu của khách hàng.

– Tiếp nhận thông tin và giới thiệu cho khách hàng về hàng mới về, khuyến mãi, chính sách đổi trả, v.v.

– Xử lý/ Giải quyết các khiếu nại của khách hàng.

3. Doanh thu và Lợi nhuận

– Phối hợp với Nhà cung cấp thực hiện các chương trình khuyến mãi.

– Xác định những mặt hàng có doanh số thấp và chất lượng không tốt. Ước tính nhu cầu của người tiêu dùng và tư vấn cho bộ phận bán hàng.

– Lưu trữ hồ sơ đơn đặt hàng, bán hàng. Báo cáo định kỳ về top doanh số, kết quả bán hàng khuyến mãi, khảo sát thị trường/khảo sát đối thủ cạnh tranh.

5. Quản lý nhân sự

– Lập kế hoạch và phân công ca làm việc cho Nhân viên & Tiếp thị (nếu có).

– Đảm bảo đủ nhân lực trong quá trình vận hành khi có tình huống đột xuất.

– Đảm bảo sự có mặt và trang phục của Nhân viên.

– Xây dựng và phát huy tinh thần làm việc nhóm.

6. Các nhiệm vụ hoặc trách nhiệm khác theo sự phân công của Trưởng Quầy hoặc Trưởng Bộ Phận.

II. YÊU CẦU:

– Tốt nghiệp Trung cấp hoặc Cao đẳng trở lên.

– Có kinh nghiệm ở vị trí tương tự trong lĩnh vực bán lẻ, chuỗi cửa hàng, siêu thị tiện lợi, FMCG, F&B, … hoặc kiến thức về ATVSTP

– Có khả năng làm việc dưới áp lực cao & khả năng dẫn dắt đội nhóm tốt.

– Có kỹ năng quản lý hàng hóa, vật tư, kỹ năng bán hàng là một lợi thế.

– Có thể làm việc theo ca và làm được Lễ, Tết.

– Kỹ năng tổng hợp, báo cáo, vi tính văn phòng tốt.

III. ĐỊA ĐIỂM: Aeon Canary – Số 01 Đại lộ Bình Dương, P. Thuận Giao, TP. Thuận An, Bình Dương.

IV: THÔNG TIN LIÊN HỆ & ỨNG TUYỂN:

Gửi CV về email: hr.canary@aeon.com.vn

SĐT: 0274 6259 666 – EXT: 261 

 

[AEON Bình Dương] SPA Group Leader – Trưởng Nhóm Thiết Kế Bảng Giá

ROLE AND RESPONSIBILITIES

1. POP design and display
– Receive POP requests from Merchandising Dept. and Store Operation.
– Design POP regarding promotion schemes, product’s information for customer’s attention drawing purpose as well as to promote sales indirectly.
– Supervise the display of POP, standee, information/notice board in the Store to ensure the achievement of display purposes & clear conveyance of information.

2. Decoration activities
– Supervise, be responsible for the execution of Store’s decoration projects to ensure the aestheticism, technical quality, and Company image through each event.
– Update the execution period of promotion schemes, Member Day, Mommy Day, A&P in the month for timely and effective management of POSM (Point of Sales Material).

3. Manpower management
– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.
– Be responsible for General Staff’s performance.
– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.
– Regularly train and motivate subordinates in daily works.
– Identify potential staff for succession planning purposes.
– Build and promote teamwork spirit

4. Rules and Regulations
– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.
– Check, monitor, remind and guide General Staff to follow the rules and regulations.

5. Other duties
– Support other departments as necessary.
– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

JOB REQUIREMENTS

  • University/College degree
  • With Training in computer oriented design and graphic design software.
  • Minimum 01 year of related experience.
  • Be able to work at shift & on Public holidays
  • Strong sense of aestheticism.
  • Excellence proficiency in Computer Software for design.
  • Good communication skill.
  • Teamwork skill: Actively promote team work.

III. CONTACT INFORMATION

Please send your resume to email:

  • hr.canary@aeon.com.vn 

Tel: 0274 6259 666 – EXT: 261

IV. WORKING LOCATION:

AEON CANARY – Số 01 Đại lộ Bình Dương, P. Thuận Giao, TP. Thuận An, Bình Dương. 

[AEON TẠ QUANG BỬU] DIVISION LEADER – ADMIN

Roles and responsibilities:

1. Cost and equipment Management

– Controlling the use of expenses, comparing with the same period and the previous month.
– Find the cause if there is a cost related problem.
– Find solutions to use reasonable costs.
– Keep track ​of licenses and certificates so they don’t expire.
– Timely grasp the situation of machinery damage to quickly handle and track the progress and repair history of each machine.
– Ensure safe facilities for customers and employee.
– Prepare stationary & support monthly stock take and bio-yearly stock take as the company rules.

2. Accounting Management

– Make sure the store’s accounting department complies with the regulations on cash, vouchers, sold tape management.
– Control the collection of COD, deposit, excess money of cashiers, do not let the situation of loss happen.
– Complete report timely.

3. Improvement, Guide, Training usage about Machine & Equipment 

– Develop and implement mechanical maintenance plans to prevent costly equipment breakdowns.
– Ensure the maintenance of production and quality by guaranteeing the operation of mechanical equipment and machinery.
– Plan and implement tool& equipment faciliting for store.

4. SPA Management

– Regulations on the use and management of POP, POS.
– Control decoration of MD and company events.
– Manage supplier’s construction.

5. Manpower Management

– Plan manpower schedule.Ensure sufficient manpower during of operation and get work performance.
– Be responsible for Group Leader(s) and General Staff’s performance.
– Take part in recruitment & selection activities for Division’s staffing.

6. Rules and Regulations

– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.
– Check, monitor, remind and guide Group Leader(s), General Staff to follow the rules and regulations.

7. Other duties

– Opening & closing Store.
– Be on duty and act as Line Manager’s roles when Line Manager’s not present at work (i.e. is on leave or on business trip).
– Other tasks or responsibilities as assigned by Line Manager/ Store Manager.

Qualification and Job Requirements:

– College/University degree.
– At least 03 years related experience in related to merchandise management and 01 year experience in managing a team.
– Detail oriented and be able to handle multi-tasks.

– Be able to work at shift & on Public holidays.
– Leadership: Acting leadership by example.

– Reasoning ability: Ability to definite problems. Ability to solve practical problems and deal with difficult situations

Please send CV to HR Dept:

Email: tanhung.duong@aeon.com.vn

[AEON TÂN PHÚ] GROUP LEADER – FISH/MEAT (FOODLINE 1)

Roles and responsibilities:

Operations duties
a. Merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Merchandise is fully replenished, in good conditions & quality.
• All the display merchandise is according to schematic plan or instructions from supervisor/Merchandiser and all the price between display merchandise and price card is tally.
• Price checking on POS/SST and changing price label (if necessary) is completed before store opened.
– Order stock directly with Supplier and receive stock from MMD.
– Manage stock inventory and repeat order when inventory drops to a specific level. Return and exchange damaged goods.
– Support Foodline with monthly Stock Take as directed by supervisor.
– Attend bi-annual Stock Take as scheduled.
b. Non-merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions
• Sales floor is kept clean & tidy.
• Fire safety procedure is carried out properly.
– Order POP, execute POP exhibition, check POP to ensure correct and adequate information
– Execute floor opening and closing
– Check and verify variances in stock & sales figures after Stock Take and make report to Line Manager
c. Customer service
– Provide good customer services to encourage “plus selling”. Be polite and listen alternatively to customer needs.
– Get information and introduce to customers about new arrivals, promotions, policies regarding to payment, returns/exchanges, etc.
– Handle complaints from customers or complaints raised by General Staff and promoters, difficult and complicated sales.
– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

Sales and Profits
– Co-ordinate with Suppliers to execute promotion schemes.
– Identify low sales items and not good quality. Estimate consumer demands and advise merchandising dept.
– Keep records of purchase orders, sales. Report periodically about top sales, promotion sales results, market survey/competitor survey.
– Provide every day sales figure of concess counter for promoters
– Support cashier in return/exchange merchandise as required.

Manpower management
– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.
– Ensure sufficient manpower during business in ad-hoc situations.
– Ensure General Staff and Promoters’ attendance and attire.
– Be responsible for General Staff’s performance.
– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.
– Regularly train and motivate subordinates in daily works.
– Identify potential staff for succession planning purposes.
– Build and promote teamwork spirit.

Other duties
– Closing floor in charge.
– Support other departments as necessary.
– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

Qualification and Job Requirements:

  • College or Technical School graduate.
  • Good communication, problem solving and leadership skills.
  • Customer focused.
  • Self-disciplined with ability to work independently.
  • Good presentation and sales skill.
  • Computer literate (Word, Excel & Powerpoint).
  • Ability to communicate in English (verbal & written).
  • Be able to work at shift & on Public holidays.
  • Have ability to relocate to other Stores as per Company’s assignment is a plus.

Please send CV to Ms.Duyên – HR Dept. AEON Celadon Tân Phú

Email: hr.celadon@aeon.com.vn

Aeonmall messenger