[AEON NGUYỄN VĂN LINH] – NHÂN VIÊN QUẦY HÀNG GIA VỊ

MÔ TẢ CÔNG VIỆC:
1. Khu vực bán hàng

  • Đảm bảo rằng hàng hóa, nhãn giá được bổ sung đầy đủ, chất lượng và tuân theo kế hoạch sơ đồ hoặc kế hoạch giám sát.
  • Đặt bảng thông tin, bảng giá cho tất cả các sản phẩm tại khu vực bán hàng.
  • Vệ sinh khu vực bán hàng: kệ, sàn & đảm bảo sàn bán hàng theo tiêu chuẩn cửa hàng.
  • Bảng giá được trưng bày đúng cách.
  • Quy trình phòng cháy chữa cháy được thực hiện đúng.
  • Duy trì FSH theo quy định của công ty.
  • Đảm bảo đầy đủ hàng trưng bày tại khu bán hàng.
  • Kiểm tra hạn sử dụng tất cả hàng hóa tại khu vực bán hàng.
  • Trưng bày sản phẩm theo quy định.
  • Thực hiện thủ tục quản lý hàng hóa như: nhận hàng, hủy hàng, lấy hàng….

2. Dịch vụ khách hàng

  • Phục vụ khách hàng theo quy định của công ty.
  • Hỗ trợ quầy thu ngân.
  • Giải quyết các khiếu nại của khách hàng liên quan đến chất lượng sản phẩm.

3. Các nhiệm vụ khác

  • Các nhiệm vụ hoặc trách nhiệm khác theo sự phân công của quản lý trực tiếp.
  • Mở và đóng cửa hàng.

YÊU CẦU:

  • Có bằng tốt nghiệp Trung học Phổ thông trở lên.
  • Không yêu cầu kinh nghiệm.
  • Chịu được áp lực cao.
  • Khả năng sử dụng Máy tính cơ bản.
  • Kỹ năng bán hàng tốt.
  • Kỹ năng giao tiếp tốt.
  • Làm việc theo nhóm.
  • Có thể làm việc theo ca và ngày Lễ, Tết.

QUYỀN LỢI:

  • Lương cạnh tranh.
  • Hỗ trợ cơm trưa canteen.
  • Phụ cấp tiền xăng, chuyên cần.
  • Thưởng lương tháng 13.
  • Tham gia BHXH, BHYT, BHTN theo đúng quy định của Luật.
  • Thưởng doanh số (theo tình hình kinh doanh công ty).
  • Chiết khấu khi mua hàng.

Địa điểm: BF-01, tầng hầm 1, 101 Tôn Dật Tiên, Phường Tân Phú, Quận 7, TP. Hồ Chí Minh

Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV về mail: hr.nguyenvanlinh@aeon.com.vn

 
 

[AEON TÂN PHÚ] GROUP LEADER – CONFECTIONERY and LIQUOR

Roles and responsibilities:

Operations duties
a. Merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Merchandise is fully replenished, in good conditions & quality.
• All the display merchandise is according to schematic plan or instructions from supervisor/Merchandiser and all the price between display merchandise and price card is tally.
• Price checking on POS/SST and changing price label (if necessary) is completed before store opened.
– Order stock directly with Supplier and receive stock from MMD.
– Manage stock inventory and repeat order when inventory drops to a specific level. Return and exchange damaged goods.
– Support Foodline with monthly Stock Take as directed by supervisor.
– Attend bi-annual Stock Take as scheduled.
b. Non-merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions
• Sales floor is kept clean & tidy.
• Fire safety procedure is carried out properly.
– Order POP, execute POP exhibition, check POP to ensure correct and adequate information
– Execute floor opening and closing
– Check and verify variances in stock & sales figures after Stock Take and make report to Line Manager
c. Customer service
– Provide good customer services to encourage “plus selling”. Be polite and listen alternatively to customer needs.
– Get information and introduce to customers about new arrivals, promotions, policies regarding to payment, returns/exchanges, etc.
– Handle complaints from customers or complaints raised by General Staff and promoters, difficult and complicated sales.
– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

Sales and Profits
– Co-ordinate with Suppliers to execute promotion schemes.
– Identify low sales items and not good quality. Estimate consumer demands and advise merchandising dept.
– Keep records of purchase orders, sales. Report periodically about top sales, promotion sales results, market survey/competitor survey.
– Provide every day sales figure of concess counter for promoters
– Support cashier in return/exchange merchandise as required

Manpower management
– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.
– Ensure sufficient manpower during business in ad-hoc situations.
– Ensure General Staff and Promoters’ attendance and attire.
– Be responsible for General Staff’s performance.
– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.
– Regularly train and motivate subordinates in daily works.
– Identify potential staff for succession planning purposes.
– Build and promote teamwork spirit.

Rules and Regulations
– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.
– Check, monitor, remind and guide General Staff and Promoters to follow the rules and regulations

Other duties
– Closing floor in charge.
– Support other departments as necessary.
– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

Please send CV to Ms.Duyên – HR Dept. AEON Celadon Tân Phú

Email: hr.celadon@aeon.com.vn

[AEON TÂN PHÚ] GROUP LEADER – CONFECTIONERY and LIQUOR

Roles and responsibilities:

Operations duties
a. Merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Merchandise is fully replenished, in good conditions & quality.
• All the display merchandise is according to schematic plan or instructions from supervisor/Merchandiser and all the price between display merchandise and price card is tally.
• Price checking on POS/SST and changing price label (if necessary) is completed before store opened.
– Order stock directly with Supplier and receive stock from MMD.
– Manage stock inventory and repeat order when inventory drops to a specific level. Return and exchange damaged goods.
– Support Foodline with monthly Stock Take as directed by supervisor.
– Attend bi-annual Stock Take as scheduled.
b. Non-merchandise management
– Supervise General Staff to ensure:
• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions
• Sales floor is kept clean & tidy.
• Fire safety procedure is carried out properly.
– Order POP, execute POP exhibition, check POP to ensure correct and adequate information
– Execute floor opening and closing
– Check and verify variances in stock & sales figures after Stock Take and make report to Line Manager
c. Customer service
– Provide good customer services to encourage “plus selling”. Be polite and listen alternatively to customer needs.
– Get information and introduce to customers about new arrivals, promotions, policies regarding to payment, returns/exchanges, etc.
– Handle complaints from customers or complaints raised by General Staff and promoters, difficult and complicated sales.
– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

Sales and Profits
– Co-ordinate with Suppliers to execute promotion schemes.
– Identify low sales items and not good quality. Estimate consumer demands and advise merchandising dept.
– Keep records of purchase orders, sales. Report periodically about top sales, promotion sales results, market survey/competitor survey.
– Provide every day sales figure of concess counter for promoters
– Support cashier in return/exchange merchandise as required

Manpower management
– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.
– Ensure sufficient manpower during business in ad-hoc situations.
– Ensure General Staff and Promoters’ attendance and attire.
– Be responsible for General Staff’s performance.
– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.
– Regularly train and motivate subordinates in daily works.
– Identify potential staff for succession planning purposes.
– Build and promote teamwork spirit.

Rules and Regulations
– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.
– Check, monitor, remind and guide General Staff and Promoters to follow the rules and regulations

Other duties
– Closing floor in charge.
– Support other departments as necessary.
– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

Please send CV to Ms.Duyên – HR Dept. AEON Celadon Tân Phú

Email: hr.celadon@aeon.com.vn

[Tạ Quang Bửu] Nhân Viên Quầy Thực Phẩm Chế Biến Sẵn và Bánh Mì

1. Khu vực bán hàng

  • Đảm bảo rằng hàng hóa, nhãn giá được bổ sung đầy đủ, chất lượng và tuân theo kế hoạch sơ đồ hoặc kế hoạch giám sát
  • Đặt bảng thông tin, bảng giá cho tất cả các sản phẩm tại khu vực bán hàng
  • Vệ sinh khu vực bán hàng: kệ, sàn & đảm bảo sàn bán hàng theo tiêu chuẩn cửa hàng
  • Bảng giá được trưng bày đúng cách
  • Quy trình phòng cháy chữa cháy được thực hiện đúng 
  • Duy trì FSH theo quy định của công ty
  • Đảm bảo đầy đủ hàng trưng bày tại khu bán hàng
  • Kiểm tra hạn sử dụng tất cả hàng hóa tại khu vực bán hàng
  • Trưng bày sản phẩm theo quy định
  • Thực hiện thủ tục quản lý hàng hóa như: nhận hàng, hủy hàng, lấy hàng….

2. Dịch vụ khách hàng

  • Phục vụ khách hàng theo quy định của công ty
  • Hỗ trợ quầy thu ngân
  • Giải quyết các khiếu nại của khách hàng liên quan đến chất lượng sản phẩm

3. Các nhiệm vụ khác

  • Các nhiệm vụ hoặc trách nhiệm khác theo sự phân công của quản lý trực tiếp
  • Mở và đóng cửa hàng

YÊU CẦU

  • Có bằng tốt nghiệp Trung học Phổ thông trở lên
  • Không yêu cầu kinh nghiệm
  • Chịu áp lực cao
  • Khả năng sử dụng Máy tính, chương trình Office và Cơ sở dữ liệu
  • Có thể xử lý nhiều tác vụ, chi tiết
  • Kỹ năng bán hàng tốt        
  • Kỹ năng giao tiếp tốt
  • Làm việc theo nhóm
  • Có thể làm theo ca và ngày Lễ
👉 CHẾ ĐỘ PHÚC LỢI:
  • Thu nhập hấp dẫn.
  • Nhân viên được phục vụ cơm trưa tại canteen/ Phụ cấp cơm trưa.
  • Phụ cấp theo tính chất công việc.
  • Phụ cấp đi lại 
  • Thưởng đánh giá năng lực hằng năm
  • Quà mừng vào các dịp lễ/Tết.
  • Lương tháng 13, thưởng tháng 14.
  • Thưởng doanh thu hàng tháng.
  • Phép năm: 12 ngày/năm.
  • Khám sức khỏe định kỳ
  • Teambuidling hằng năm
  • Phúc lợi tham gia công đoàn
  • Bảo hiểm sức khỏe sau 1 năm làm việc
  • Ngoài ngày phép được hưởng theo quy định luật Lao Động, Nhân viên được tặng thêm 1 ngày phép vào đúng năm thứ 5 làm việc tại AEON Việt Nam. 
  • Cơ hội học hỏi và phát triển không ngừng qua công việc hằng ngày; các khóa học đào tạo chuyên môn cũng như kỹ năng mềm với những chuyên gia giàu kinh nghiệm của AEON VIỆT NAM và tập đoàn AEON.

THÔNG TIN ỨNG TUYỂN:

  • Các  bạn gửi CV ứng tuyển qua Email: thuy.nguyenthithanh@aeon.com.vn
  • Hoặc ứng tuyển tại Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd70BgnyLbLSelG0vA61F5wRXPRVY-tlNDQ1hdHqAMx2KHXxQ/formResponse

 

[AEON HUẾ] – TRƯỞNG NHÓM/ GROUP LEADER

Candidate can apply Group Leader position for one of following:

  • Foodline (Fish/ Meat/ Produce/ Nonfood-HBC/ Grocery/ D&D/ Confectionary/ Beverage)
  • Softline (Men/ Ladies/ Kids/ SBA)
  • Hardline (Household/ Bike/ Stationary)
  • Customer Service & Cashier
  • Omni Chanel
  • MMD

JOB DESCRIPTION:

A. Roles and responsibilities:

1.Operations duties

a. Merchandise management

– Supervise General Staff to ensure:

• Merchandise is fully replenished, in good conditions & quality.

• All the display merchandise is according to schematic plan or instructions from supervisor/Merchandiser and all the price between display merchandise and price card is tally.

• Price checking on POS/SST and changing price label (if necessary) is completed before store opened.

– Order stock directly with Supplier and receive stock from MMD.

– Manage stock inventory and repeat order when inventory drops to a specific level. Return and exchange damaged goods.

– Support Foodline with monthly Stock Take as directed by supervisor.

– Attend bi-annual Stock Take as scheduled.

b. Non-merchandise management

– Supervise General Staff to ensure:

• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions

• Sales floor is kept clean & tidy.

• Fire safety procedure is carried out properly.

– Order POP, execute POP exhibition, check POP to ensure correct and adequate information

– Execute floor opening and closing

– Check and verify variances in stock & sales figures after Stock Take and make report to Line Manager

2.Customer service

– Provide good customer services to encourage “plus selling”. Be polite and listen alternatively to customer needs.

– Get information and introduce to customers about new arrivals, promotions, policies regarding to payment, returns/exchanges, etc.

– Handle complaints from customers or complaints raised by General Staff and promoters, difficult and complicated sales.

– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

3. Sales and Profits

– Co-ordinate with Suppliers to execute promotion schemes.

– Identify low sales items and not good quality. Estimate consumer demands and advise merchandising dept.

– Keep records of purchase orders, sales. Report periodically about top sales, promotion sales results, market survey/competitor survey.

– Provide every day sales figure of concess counter for promoters

– Support cashier in return/exchange merchandise as required.

4 .Manpower management

– Plan and prepare duty roster, shift plan and assign subordinates on duty.

– Ensure sufficient manpower during business in ad-hoc situations.

– Ensure General Staff and Promoters’ attendance and attire.

– Be responsible for General Staff’s performance.

– Identify and reduce unnecessary tasks to increase staff productivity.

– Regularly train and motivate subordinates in daily works.

– Identify potential staff for succession planning purposes.

– Build and promote teamwork spirit.

5. Rules and Regulations

 – Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.

– Check, monitor, remind and guide General Staff and Promoters to follow the rules and regulations

6. Others duties:

– Closing floor in charge.

– Support other departments as necessary.

– Other tasks or responsibilities as assigned by direct Division Leader, Line Manager and Store Manager.

B. Qualification and Job Requirements:

  • Intermediate Degree
  • Ability to communicate in English (verbal & written).
  • Good communication, problem solving and leadership skills
  • Be able to work at shift & public holidays
  • Ability to cope with stressful situation at work
  • Self-disciplined with ability to work independently
  • Have ability to relocate to other Stores as per Company’s assignment is a plus.

If you are interested in the position, please do not hesitate to send your application to HR Dept: tuyendung.hn@aeon.com.vn

Tel: (024) 6277 8333 – EXT: 763

[AEON HUẾ] – TRƯỞNG NGÀNH HÀNG/ LINE MANAGER

Candidate can apply Line Manager position for one of following:

  • Foodline
  • Softline
  • Hardline
  • Customer Service & Cashier
  • Omni Chanel
  • MMD

JOB DESCRIPTION:

A. Roles and responsibilities:

1.Operations duties

a. Merchandise management

– Supervise subordinates to ensure:

• Received merchandise at loading bay is in correct quantity, quality and specifications.

• Merchandise on sales floor is fully replenished, in good conditions & quality.

• All the display merchandise is according to schematic plan and all the price between display merchandise and price card is tally.

• Changing price label (if necessary) is completed before store opens.

– Verify and approve inventory orders, merchandise return & transfer, PA zero raised by Division Leader(s) & Group Leaders.

– Plan, prepare and assign tasks for subordinates for bi-annual Stock Take and support Foodline with monthly Stock Take as directed by Store Manager.

– Plan, assign duties for subordinates to make necessary preparation for Membership Day, Mommy Day and Public Holidays.

b. Non-merchandise management

– Supervise subordinates to ensure:

• Operational equipment, lighting and fixtures (gondola, wagon, shelves, etc.) are in good conditions.

• Sales floor/pillar/wall is kept clean & tidy.

• All backrooms are locked and in good conditions.

• Fire Safety procedure is carried out properly.

– Make order request for equipment and get approval from Store Manager.

c. Customer service

– Handle customer complaints raised by Division Leader(s), difficult and complicated sales.

– Always remind subordinate to promote “customer first” spirit.

– Follow Company’s Rules on Customer Service (greeting, smiling, bowing and attitude towards customers).

2. Sales and Profits

– Brief subordinates on yesterday sales achievement, today sales budget, up-to-date sales achievement, promotion and company updates.

– Share information about customer voice or any arising issues.

– Breakdown the sales target given by the Management to each Division Leader and take responsibilities for sales target achievement of the Department.

– Plan daily sales target on a monthly basis, basing on target of the month announced by Merchandise Department.

– Analyze sales figures and forecasting future sales volumes to maximize profits.

– Analyze and interpreting trends to facilitate planning.

– Take overall responsibility for the successful execution of all promotion schemes.

– Work with Merchandising Dept. for any changes/improvement in merchandise assortment, quality and quantity.

– Prepare for higher management review

– Take leading role in identifying any arising issues affecting sales and operation and proposing corrective actions to the Management.

– Take leading role in seeking and working towards solutions to mitigate merchandise loss/shrinkage.

3.Manpower management

– Optimize people productivity by manpower planning and implementation to achieve target and maximum productivity.

– Ensure efficient leadership to direct the Line/ Department towards Company’s business strategies.

– Monitor subordinates’ attendance and attire.

– Approve duty roster, shift plan raised by subordinates.

– Be responsible for subordinates’ performance.

– Take part in recruitment & selection activities for Line/ Department’s staffing.

– Motivate, training and develop staff in order to encourage their professional development.

– Identify potential staff for succession planning purposes.

– Build and promote team work spirit.

4. Rules and Regulations

– Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.

– Check, monitor, remind and guide subordinates to follow the rules and regulations

5. Others duties:

– Opening store, Closing store.

– Approve all kind of documentation raised by subordinates.

– Other tasks or responsibilities as assigned by Store Manager.

B. Qualification and Job Requirements:

  • University Degree
  • Have 05 years experience, Sound knowledge of retail background
  • Excellent communication skills, Good command of English: verbal and written
  • Good problem solving & presentation skills.
  • Be able to work at shift & public holidays
  • Ability to adapt quickly and react positively to business needs and changes in strategies
  • Strong initiative and leadership skills
  • Have ability to relocate to other Stores as per Company’s assignment is a plus.

If you are interested in the position, please do not hesitate to send your application to HR Dept: tuyendung.hn@aeon.com.vn

Tel: (024) 6277 8333 – EXT: 763

[AEON MAXVALU] GROCERY TRAINER – EXECUTIVE

Primary Objective:

  • Responsible for managing all activities of each department of Grocery
  • Responsible to control Sale, GP, Stock for all store, work with related department for proposal POG, Assortment standard.

Roles and responsibilities:

  • Make and check DWS for each store for each dept
  • Make orientation about staff’s job, career.
  • Suport new store opening: modify, update training document, organize the training class, make to do list etc.
  • Monitor Group Leader and General Staff’ attendance and attire.
  • Make Focus item by month , adjust the focus item for each season; Make sale plan by week (52 Weeks)
  • Analyze sale actual and proposal solution for all store
  • Be responsible for Group Leader and General Staff’s performance.
  • Management stock, assortment, POG of GROCERY
  • Follow all working procedures, the company’s policies, rules and regulations.

Qualification and Job Requirements:

  • College degree
  • Minimum 02 years of related experience, working in Grocery manufacturing or equivalent.
  • Strong leadership and excellent relationship management.
  • Good planning, organizing and time-management skills
  • Detail oriented and be able to handle multi-tasks.
  • Good communication skill.
  • Strong sense of aestheticism
  • Be able to work in shift & public holidays

Other information:

Work location: 27 Cổ Linh, Long Biên, Hà Nội (Aeon Long Biên)

Working time: 8:30 – 17:30 from Monday – Friday and 1 Saturday per month

Contact information: Ms. Van Anh (Email: anh.doan@aeon.com.vn)

[AEON HÀ ĐÔNG] TRƯỞNG NHÓM THỰC PHẨM NHẬP KHẨU – GROUP LEADER MATERIAL & IMPORTED FOOD

I. MÔ TẢ CÔNG VIỆC
1. Nhiệm vụ ngành hàng:
a. Quản lý hàng hóa:
– Giám sát nhân viên nhằm đảm bảo:
• Hàng hóa được bổ sung đầy đủ, trong điều kiện và chất lượng theo tiêu chuẩn, đạt yêu cầu
• Tất cả hàng hóa được trưng bày theo kế hoạch/ hướng dẫn từ Quản lý cấp trên/ Thu mua và tất cả giá giữa hàng, đảm bảo hàng hóa trưng bày và thẻ giá khớp 
• Thường xuyên kiểm tra giá trên POS/ SST và thay đổi nhãn giá (nếu cần) được hoàn tất trước giờ siêu thị mở cửa.
– Đặt hàng với Nhà cung cấp và nhận hàng lưu kho từ bộ phận Giao nhận hàng hóa .
– Quản lý số lượng hàng tồn kho và tiến hành đặt hàng theo nhu cầu. Kiểm soát để đổi, trả hàng bị hư hỏng.
– Tham gia kiểm kê định kỳ hàng tháng, hàng năm theo chỉ đạo của Quản lý cấp trên và định kì theo lịch từ phía Công ty
b. Quản lý các hoạt động khác:
– Giám sát nhân viên để đảm bảo:
• Thiết bị vận hành, hệ thống ánh sáng và đồ đạc (gondola, xe đẩy, giá, v.v.) luôn ở trong tình trạng tốt.
• Sàn bán hàng được giữ sạch sẽ và gọn gàng.
• Tuân thủ quy trình phòng cháy chữa cháy.
– Đặt POP (bảng giá), thực hiện trưng bày POP, kiểm tra POP để đảm bảo thông tin chính xác và đầy đủ.
– Thực hiện hoạt động đóng/ mở cửa siêu thị.
– Kiểm tra, xác minh sự khác biệt trong số liệu tồn kho & doanh số bán hàng sau khi kiểm kê và gửi báo cáo cho Quản lý cấp trên.

c. Dịch vụ khách hàng:
– Cung cấp các dịch vụ khách hàng tốt để khuyến khích tăng doanh số. Luôn lịch sự và lắng nghe nhu cầu của khách hàng.
– Thông tin và giới thiệu cho khách hàng về sản phẩm mới, các chương trình khuyến mãi, chính sách thanh toán, đổi trả hàng, v.v.
– Xử lý các khiếu nại của khách hàng hoặc các khiếu nại do Nhân viên và các nhân viên tiếp thị gây ra.
– Tuân thủ các Quy tắc của Công ty về Dịch vụ Khách hàng (chào hỏi, mỉm cười, cúi chào và thái độ với khách hàng).

2. Bán hàng và lợi nhuận:
– Phối hợp với Nhà cung cấp thực hiện các chương trình khuyến mại.
– Xác định các mặt hàng bán chậm và chất lượng không tốt. Ước tính nhu cầu của khách hàng và tham mưu với bộ phận thu mua.
– Lưu trữ hồ sơ các đơn mua hàng, bán hàng. Báo cáo định kỳ về doanh số bán chạy, kết quả bán hàng khuyến mãi, khảo sát thị trường/ khảo sát đối thủ cạnh tranh.
– Cung cấp số liệu bán hàng hàng ngày cho nhân viên tiếp thị của Nhà cung cấp.
– Hỗ trợ thu ngân đổi trả hàng theo yêu cầu.

3. Quản lý nhân lực:

– Lập kế hoạch và lập bảng phân công công việc, lịch làm việc và phân công cấp dưới trực tiếp.
– Đảm bảo đủ nhân lực trong quá trình kinh doanh trong các tình huống đột xuất.
– Chịu trách nhiệm về kết quả hoạt động của nhân viên.
– Xác định và giảm bớt những công việc không cần thiết để tăng năng suất của nhân viên.
– Thường xuyên đào tạo, động viên cấp dưới trong công việc hàng ngày.
– Xác định đội ngũ nhân viên tiềm năng cho mục đích lập kế hoạch người kế nhiệm.
– Xây dựng và phát huy tinh thần làm việc nhóm.

4. Nội quy và Quy định:

– Tuân thủ tất cả các quy trình làm việc, các chính sách, nội quy và quy định của công ty.
– Kiểm tra, theo dõi, nhắc nhở, hướng dẫn nhân viên và nhân viên tiếp thị thực hiện các nội quy, quy chế.

5. Các nhiệm vụ khác:

– Phụ trách đóng tầng khi hết giờ mở cửa.
– Hỗ trợ các bộ phận khác khi cần thiết.
– Các nhiệm vụ hoặc trách nhiệm khác theo sự phân công của Quản lý trực tiếp, Quản lý bộ phận và Giám đốc siêu thị.

II. YÊU CẦU CÔNG VIỆC

– Tốt nghiệp Trung cấp trở lên
– Có kinh nghiệm quản lí trong ngành bán lẻ ít nhất 1 năm, đặc biệt liên quan đến ngành hàng thực phẩm
– Có thể làm việc theo ca (8h/ ngày, 6 ngày/ tuần), có thể đi làm ngày Lễ, Tết
– Kỹ năng phân tích tốt, có tư duy về dịch vụ khách hàng, có kỹ năng tin học văn phòng
– Khả năng làm việc nhóm, quản lý đội nhóm và chịu được áp lực công việc cao, có kỹ năng giải quyết vấn đề và bán hàng tốt

III. ĐỊA ĐIỂM LÀM VIỆC

– Trung tâm Bách hóa Tổng hợp và Siêu thị AEON Hà Đông
Tổ dân phố Hoàng Văn Thụ, Phường Dương Nội, Quận Hà Đông, TP Hà Nội

IV. THÔNG TIN LIÊN HỆ

Ms. Quyên – HR Hà Đông Department

Email: quyen.tran@aeon.com.vn

Tel (84-24) 2220 6680 (ext: 101)

Aeonmall messenger